Tikkadt Szöcske

Tikkadt Szöcske – MMM

2019. április 18. - llbalazs

Edit, a Tikkadt Szöcske vezetője – persze ez nem így hivatalos – büszke, hogy ez a három M – hároM – fémjelzi a Tikkadt Szöcskét.

Márka.

Minőség.

Magyar.

Fontos számukra. És úgy alakították, hogy ez élő valóság legyen.

 

Három éve kezdték nagyobb mennyiségben palackozni a Szöcskét. Megkerestek akkor pár italnagykert, hogy foglalkoznának-e az új márkával. Nem akartak. Idő, energia, és egyáltalán nem bíztak abban, hogy pár év múlva még létezni fog.

Szerencsére volt, aki látott benne fantáziát, és itt van. Ennek két oka van. A másik két M.

A minőség.

A Tikkadt Szöcskében valódi kóladió van, természetes aromák és kristálycukor, illetve sztívia. Jó minőségű, értékes hozzávalók. Vicces ezt így leírni, hogy cukor van egy édes italban, vagy természetes édesítő – és mégis értéket képvisel.

A receptúra nem változott a kezdetek óta, de minden palackozással precízebb lett a technológia. Odafigyelnek, hogy a kólát a legtöbben nagyon szénsavasan szeretik.

És magyar.

Nem csak a nevében.

Napjaink konfúz márkavilágban nehéz kiigazodni, magyar márkanevek mögött sokszor külföldi tulajdonosok, idegenül csengő nevek mögött pedig lehet, hogy pont magyarok vannak. A Tikkadt Szöcske az, aminek mondjuk, és aminek látszik. A kóla magyarul… 

Editnek persze remek történetei vannak ezzel kapcsolatban.

Egyszer egy idősebb úr hívta fel vidékről, felháborodva, hogy milyen drágán adják a kávézóban a Szöcskét. A mi kólánkat, a magyar kólát.

Akkor lett egyértelmű, hogy tényleg egy magyar márkát építettek.

Pedig elsősorban fiatalokhoz, fiatal felnőttekhez szólnak megjelenéseikben leginkább. Tavaly több mint 50 diákszervezet, alapítványt, eseményt támogattak, gólyatáboroktól, farsangi buliktól a matekversenyig. Hogy ne tikkadjanak, mutassák meg mire képesek, merjenek nagyot álmodni és ugrani.

57162551_2242069835873586_4719237076170571776_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tikkadtszocske.blog.hu/api/trackback/id/tr5514772726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása